Το κατάλληλο κανάλι
για ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Γιατί email marketing?

Από τους πολλούς τρόπους προώθησης μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο (SEO, Facebook ads, GDN, CRM, κλπ.), το email marketing εδώ και 10 χρόνια, για την πλειοψηφία των εταιρειών, φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα για την επένδυση που γίνεται.

Για κάθε ένα 1€ που δαπανάται το email marketing επιστρέφει στις επιχειρήσεις 38€.

Παρ’ όλη την πληθώρα εργαλείων που υπάρχουν διαθέσιμα για κάθε επιχείρηση, το email marketing είναι η καλύτερη λύση αν θέλετε να μεγαλώσει η επιχειρησή σας.

EnterID - Email Marketing
EnterID - Email Marketing

Oφέλη email marketing

  • Περισσότεροι χρήστες να προσεγγίσετε: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί email είναι x3 φορές περισσότεροι απ’ ότι οι λογαριασμοί χρηστών Facebook και Twitter ταυτόχρονα. Σχεδόν κάθε χρήστης του διαδικτύου έχει σίγουρα τουλάχιστον 1 διεύθυνση email.
  • Προσωποποιημένα μηνύματα: Πως θα σας φαινόταν αν μπαίνατε σε ένα μαγαζί και εκεί σας ήξεραν με το μικρό σας όνομα; Και όμως με τις σύγχρονες τεχνολογίες του email marketing, είναι εφικτό να απευθύνεστε στον κάθε χρήστη προσωποποιημένα, σαν να τον γνωρίζεται χρόνια.
  • Περισσότερες πιθανότητες αγορών: Το email marketing είναι έως και x6 φορές πιο πιθανό, να οδηγήσει χρήστες στο site σας και έως x3 φορές πιο πιθανό αυτοί οι χρήστες να αγοράσουν σε σχέση με άλλα κανάλια.

Τι θα χρειαστείτε

Για ένα επιτυχημένο email marketing απαιτούνται γνώσεις από διάφορους τομείς, όπως:

  • Κειμενογραφία (copywriting), για να πείσετε τους χρήστες να ανοίξουν το μήνυμα και να επισκεφτούν τη σελίδα σας
  • Προγραμματισμού (development), για να δημιουργήσετε σωστούς αυτοματισμούς μέσα στο site
  • Marketing, για να πείσετε τους χρήστες να εγγραφούν στις λίστες email σας
  • Και πολλές άλλες

Η ομάδα της EnterID είναι εδώ για να καλύψει αυτό το κενό γνώσεων και να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του email marketing στο έπακρο.

EnterID - Email Marketing